Alexandru Căbuz a obținut licența în inginerie electronică în SUA și doctoratul în fizică în Franța. Revenit în țară în 2010 pentru a se implica în procesul de reformă a sistemului de cercetare din România, a fost consilier al președintelui Autorității Naționale pentru Cercetare Științifică între 2010 și 2012.
În această calitate a contribuit la elaborarea, negocierea și implementarea mai multor reforme în sistemul de cercetare, inclusiv reforma eticii științifice și legea invențiilor de serviciu. Din 2012 este activ în transferul tehnologic și antreprenoriat, dezvoltând platforma researchforindustry.ro, aducând programul 3 Day Startup pentru prima oară în Europa de Est (Cluj 2014 și 2015), organizând și participând la numeroase workshopuri, conferințe și traininguri în domeniile transferului tehnologic, proprietății intelectuale și antreprenoriatului. În prezent lucrează la propriul startup în domeniul platformelor de colaborare pentru mediul profesional.
Soribel a crescut în Brooklyn, New York. A urmat cursurile colegiului Brooklyn și a absolvit în 2009 studiile de licență în Științe Politice și Franceză. A urmat și cursurile școlii Maxwell de Afaceri Publice la Universitatea Siracuza, finalizând programele de Master în Administrație Publică și Economie.
Lucrează ca Ofițer Economic la Ambasada S.U.A. din București, unde se ocupă de antreprenoriat, schimburi economice, drepturi de proprietate intelectuală, IT/Telecom și inovare. A lucrat și ca Ofițer Consular la Ambasda din București, unde a fost managerul proiectului Summer Work and Travel în 2015. Înainte de a profesa în Relații Diplomatice, a lucrat în Adunarea Generală a statului New York și a avut internship-uri în Congresul S.U.A., în Comitetul pentru Relații Externe și în Departamentul de Stat al S.U.A.
Îi place să călătorească și să exploreze locuri și culturi diferite. Iubește limba română.
Marius Mitroi este actualmente EU Account Innovation Manager în cadrul Deloitte România. Până în prezent a coordonat Programul INOVARE în cadrul UEFISCDI (Unitatea Executivă pentru Finanţarea Învăţământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării şi Inovării) unde a proiectat, dezvoltat şi implementat Programul de finanţare în domeniul inovării şi cercetării prin identificarea celor mai bune practici europene şi instrumente orientate spre Programele adresate IMM-urilor.
A fost implicat în dezvoltarea de noi politici suport pentru inovare şi instrumente de finanţare (exemple: Cecurile de inovare, dezvoltarea de noi produse –sisteme –tehnologii; dezvoltarea infrastructurii de Inovare şi transfer tehnologic; servicii suport pentru inovare; programe de cooperare Europeană precum EUREKA - EUROSTARS). De asemenea, a coordonat proiecte în domenii precum antreprenoriatul, protejarea proprietăţii intelectuale şi clusterele finanţate prin programe de tipul EEA Grants, Sud-Estul Europei, INTERREG IVC, FP7 și H2020.
Răzvan Popescu a absolvit Facultatea de Fizică în București, finalizându-și doctoratul în Biofizică Moleculară la Universitatea „Pierre et Marie Curie” (Paris VI).
Cariera sa antreprenorială a început în 2005 cu o afacere imobiliară în București. În 2008, împreună cu fratele său Dr. Dragoș M. Popescu, medic stomatolog, înființează clinica stomatologică de lux DentalMed, cu capital 100% românesc. Clinica a devenit o afacere de succes, tratând 25.000 de pacienți anual și ajungând furnizor al Casei Regale a României.Ca Business Development Manager, a poziționat afacerea în nișa specifică a serviciilor de lux, ducând clinica la un nivel înalt de design custom-made, multifuncționalitate modulară și tehnologie, într-un sediu unic cu o echipă multidisciplinară.
Este pasionat de antreprenoriat, susținând startup-ul Clever Taxi și dedicând tot mai mult timp pentru a-i încuraja pe tineri să își descopere puterea interioară pentru a-și găsi propriul drum.
Implicata in mai multe proiecte de antreprenoriat si pasionata de noile tehnologii, Roxana a pus bazele unui proiect educational alternativ Simplon Romania si a deschis primul makerspace din Cluj.
Isi doreste sa contribuie in continuare cu experienta sa profesionala de 10 ani in marketing si educatie la dezvoltarea potentialului creativ si antreprenoriatului din Romania.
Romeo Vasilache a absolvit programul de Master în Administrarea Afacerilor al School of Leadership and Development la Eastern University, Pensylvania, U.S.A. De asemeni a absolvit programul de Diplomă Bancară al Institutului Bancar Român.
Are o experiență bogată în ce privește susținerea dezvoltării antreprenoriatului în România.
Timp de 10 ani a lucrat pentru una din cele mai mari instituții de microfinanțare din România și a acordat credite firmelor mici și întreprinzătorilor care aveau acces limitat la finanțările din sistemul bancar, atât din spațiul urban cât și din rural. Initial a deschis biroul regional Iași si mai apoi a coorodonat rețeaua națională administrând un portofoliu de peste 9000 de clienți care aveau credite in sold de peste 50 milioane dolari S.U.A.
Incepand cu anul 2011 s-a alaturat echipei Romanian-American Foundation (RAF) si este responsabil de aria de programe de antreprenoriat. Pana în prezent au fost acordate organizațiilor neguvernamentale peste 35 finanțari nerambursabile în valoare de peste 6 milioane dolari S.U.A. pentru implementarea de proiecte care sustin dezvoltarea antreprenoriatului.